| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
pio

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 7:51 pm Temat postu: pokój ze zdjęciami z meczów |
|
|
Fajnie by było, gdyby gdzieś na forum powstał pokkój, w którym można by podawać linki do galerii ze zdjęciami z meczów, jeśli akurat nie ma ich na stronie głównej Pycho.
Tak jak podawał Krzysiek, bądź dziś wstawię ja z ostatniego sparingu
Co na to admini? _________________ cały czas w skippie
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PychoFan Site Admin

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 10:21 pm Temat postu: Re: pokój ze zdjęciami z meczów |
|
|
| pio napisał: | Fajnie by było, gdyby gdzieś na forum powstał pokkój, w którym można by podawać linki do galerii ze zdjęciami z meczów, jeśli akurat nie ma ich na stronie głównej Pycho.
Tak jak podawał Krzysiek, bądź dziś wstawię ja z ostatniego sparingu
Co na to admini? |
Jest, to dobry pomysł, zważywszy na to, iż nasza stonka nie jest ostatnio zbyt często aktualizowana, ale ma to swoje minusy, bo zdjęcia znajdują się na różnych serwerach, na różnych kontach i z czasem linki do nich mogą przestać być aktualne. Zachęcam osoby, które chciałyby pomóc przy publikacji zdjęć do kontaktu z Kubą, ponieważ kończy on opracowywać system, który pozwoli uprawnionym osobom na dodawanie zdjęć bezpośrednio na serwer "Pycho" i odpowiednie ich katalogowanie. Wszelkie informacje techniczne u Kuby i zapraszam do współpracy. _________________ Jest jedna rzecz, dla której warto żyć... PYCHO... i nie zmienia się nic !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
SEBA

|
Wysłany: Sob Mar 13, 2010 2:31 am Temat postu: |
|
|
Ja tylko dorzucę a'propos stronki. Fakt dawno nie byłem, ale dziś jak wszedłem to stronka po IE jest rozjechana i nie ma 70% menu po lewej stronie. Pod Mozillą wszystko działa elegancko _________________ MIEDZIANO - BIAŁO - ZIELONE |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pio

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 10:16 pm Temat postu: |
|
|
ja się chętnie zdjęciami zajmę  _________________ cały czas w skippie
 |
|