| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kuba
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 8:42 pm Temat postu: Herb Pychowianki |
|
|
Witam,
te dwa herby na górze, to dwie opcje, jakie bierzemy pod uwagę jeśli chodzi o oficjalny herb Pychowianki.
Jak łatwo się domyśleć, pierwsza propozycja, to herb dotychczasowy, taki jakim posługujemy się od ponad 6 lat.
Nowa propozycja, to projekt tego samego autora, który narysował nam właśnie pierwszy herb 6 lat temu, ale odświeżony, z bardziej nowoczesną literą "P" oraz z koroną nawiązującą do Krakowa.
Bardzo proszę Was o opinię, który herb wolelibyście, aby był oficjalnym herbem Pychowianki
Ostatnio zmieniony przez kuba dnia Nie Lut 21, 2010 8:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zegar

|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 8:44 pm Temat postu: |
|
|
Opcja nr 1, stary, budzący respekt u rywali  _________________ CAŁE SERCE W PYCHOWICACH!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pio

|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 8:48 pm Temat postu: |
|
|
opcja nr 1
bo ma już swoją historię i tego co dobre nie trzeba zmieniać
a poza tym jest na koszulkach meczowych i wszystkich gadżetach kibicowskich :> _________________ cały czas w skippie
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
borowa

|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 9:53 pm Temat postu: |
|
|
zdecydowanie opcja 1 _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
olkow
|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 10:25 pm Temat postu: 1 |
|
|
| opcja 1 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kamil

|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:02 pm Temat postu: |
|
|
1,bez 2 zdań  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
CPT

|
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 11:16 pm Temat postu: |
|
|
odp 1
Herb to nie zabawka, którą można wymienić jak się znudzi _________________ WISŁA PANY !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PychoFan Site Admin

|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 6:03 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli mam wybierać między tymi dwoma to wybieram nr 1 - aktualny
P.S.
Myślę, że w tym przypadku nie możemy mówić o propozycji zmiany herbu, a jedynie o "odświeżeniu" aktualnego. Sami przyznacie, że nowy projekt to nie coś zupełnie innego, a jedynie zmodyfikowany herb dotychczasowy.
Wiele klubów polskich i zagranicznych poddało swój herb "odświeżeniu", także te którym kibicujecie, więc myślę, że nie można takiej propozycji rozpatrywać również w kategorii zdrady.
Nowy projekt zawiera kilka elementów, które bardziej mi się podobają jak np. krój litery P oraz obrys, poza tym jest bardziej profesjonalnie zrobiony, ale jako całość czegoś mu brakuje, jest coś co sprawia, że patrząc na te dwa herby zdecydowanie opowiadam się za aktualnym, może to przywiązanie, może kolorystyka nowego (za jasny odcień niebieskiego) nie wiem, ale z tych dwóch wybieram nr 1. _________________ Jest jedna rzecz, dla której warto żyć... PYCHO... i nie zmienia się nic !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
siara

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 10:07 pm Temat postu: |
|
|
jak dla mnie tylko "stary" NASZ:) herb:) _________________ POLSKA KRAKÓW PYCHOWICE NASZA WIARA NASZE ŻYCIE |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|