| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mamamatiego

|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 8:53 am Temat postu: |
|
|
| wienek napisał: | łoł, czyżby to była ta Zielonka pod Wawą, bardzo dobrze nam poznana podczas z wyprawy z prezesem
witamy sympatyczną blondyneczkę
i mam nadzieję, że Cię przekonamy do piłki noznej, bo do prezesa... to nie wiem  |
A witam witam:)
To ta sama zielonka.....tylko ilość wypitego browca przyćmiła Wam towarzyszu wzrok....bo ja żadna blondyna nie jestem, chyba Ze Prezes więcej ma konkubin pod tą Wawą
Do piłki to nie wiem czy się uda... co do Prezesa to generalnie jestem przekonana, w końcu mamy wspólnie potomka, nie.....
Chociaż Prezes się wymiguje  _________________ veni vidi vici |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wienek
|
Wysłany: Pią Wrz 15, 2006 9:18 am Temat postu: |
|
|
hm... piwa nie piłem bo prowadziłem bolida, ale mając na uwadze ogólne zmęczenie po owocnym jak zwykle wypadzie na Podlasie, zwiedzanie Zielonki troszkę przeciągające się i to słoneczko zachodzące...a może faktycznie my kilka osób odwiedzilismy i sami o tym nie wiemy, tylko prezes nas zahipnotyzował
trzeba historię wypadu przeanalizować i fotki znowu przewertować  _________________ Wisła/Jaga |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Badshaman

|
Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 12:00 pm Temat postu: |
|
|
To ja tez witam Cie Aniu druga żono meza mojej żony
hehehehehehehehehehehehhe
kurcze sie narobiło _________________ Zaprawde powiadam wam Badshaman zawsze ma racje !!!!
To nie prawda że piłka jest sprawą życia lub śmierci...............to coś wiecej!!!!!!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
siara

|
Wysłany: Sro Wrz 20, 2006 11:48 pm Temat postu: |
|
|
| Badshaman napisał: | To ja tez witam Cie Aniu druga żono meza mojej żony
kurcze sie narobiło |
no, no Ania widać furrorę robi...
czyżby FORUMOWICZ ROKU ? _________________ POLSKA KRAKÓW PYCHOWICE NASZA WIARA NASZE ŻYCIE |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mamamatiego

|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 9:06 am Temat postu: |
|
|
| PREZES napisał: | | Badshaman napisał: | To ja tez witam Cie Aniu druga żono meza mojej żony
kurcze sie narobiło |
no, no Ania widać furrorę robi...
czyżby FORUMOWICZ ROKU ? |
Po pierwsze to ja Cię Badshamanie toże witam pierwszy mężu mego męża:D ale tu małe sprostowanie, my tylko konkubinat jesteśmy
A co do prezesa to co?? zazdrościsz popularności Myślę, że chyba najwyższy czas przedyskutować Twoją prezesure!! Bo od dawien dawna (bodajrze od Ewy) wiadomo, że to kobieta powinna rządzić!! ( U nas te zasady już wprowadziłam, teraz zacznę działać na szerszym polu)
BÓJ SIĘ  _________________ veni vidi vici |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pio

|
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 12:21 pm Temat postu: |
|
|
| mamamatiego napisał: |
A co do prezesa to co?? zazdrościsz popularności Myślę, że chyba najwyższy czas przedyskutować Twoją prezesure!! Bo od dawien dawna (bodajrze od Ewy) wiadomo, że to kobieta powinna rządzić!! ( U nas te zasady już wprowadziłam, teraz zacznę działać na szerszym polu)
BÓJ SIĘ  |
Ewa zarządzała kiepsko o ile mi wiadomo (obrazowo: to przez jej złe decyzje spadliśmy z ekstraklasy i tułamy się po niższych ligach)
tak czy inaczej czekamy na jakiś program wyborczy. A i ja się już nie dam nabrać na świniaka za awans, premie itd
Wygląda na to że "PREZES masz problem" .... II  _________________ cały czas w skippie
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pavel5000

Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 1 Skąd: nikt nie wychodzi normalny
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 10:29 pm Temat postu: |
|
|
| Ja to ja Paweł Musiał |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Entombet
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Nowy kibic Pychowianki, ale już zaangażowany, nawet na szybko przyśpiewkę wymyśliłem - pod rozwagę do wprowadzenia na meczach:
Pychowianka Pychowianka tu jebniemy ci z baranka.
Pzdr _________________ Dziwnym nie jest. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
siara

|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 10:59 pm Temat postu: |
|
|
| Entombet napisał: | Nowy kibic Pychowianki, ale już zaangażowany, nawet na szybko przyśpiewkę wymyśliłem - pod rozwagę do wprowadzenia na meczach:
Pychowianka Pychowianka tu jebniemy ci z baranka.
Pzdr |
WITAM WASZMOSC i do robienia sztruksow zachęcam:) _________________ POLSKA KRAKÓW PYCHOWICE NASZA WIARA NASZE ŻYCIE |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pio

|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 11:00 pm Temat postu: |
|
|
i szydełkowania  _________________ cały czas w skippie
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
siara

|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 11:29 pm Temat postu: |
|
|
| pavel5000 napisał: | | Ja to ja Paweł Musiał |
w koncu na forum, powitac:) _________________ POLSKA KRAKÓW PYCHOWICE NASZA WIARA NASZE ŻYCIE |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dolny Abaddonianin
|
Wysłany: Czw Paź 15, 2009 9:47 pm Temat postu: |
|
|
| Cześć |
|
| Powrót do góry |